in

POREČ: Unique osvojio čak 13 medalja na World international dance openu

Foto Plesni studio Unique Poreč

Prošli tjedan, od 4. do 7. svibnja, u Zagrebu se održao World international dance open Zagreb, finalni turnir na kojem su sudjelovali svi plesači koji su se kroz godinu kvalificirali na kvalifikacijskim turnirima diljem svijeta. Tako je Zagreb ugostio 10.000 plesača među kojima su se predstavili i porečki plesači.

Foto Plesni studio Unique Poreč
Foto Plesni studio Unique Poreč

Plesni studio Unique iz Poreča četvrti puta ove akademske godine predstavio je svoj rad na natjecanjima i ponovno ostvario zapažene rezultate. Plesači su se u Zagrebu predstavili sa 17 koreografija i osvojili 15 odličja od čega 10 prvih mjesta, 2 druga mjesta i 3 treća mjesta. Djevojke su plesale u kategorijama lyrical, open, jazz, show dance, acro dance i contemporary te se predstavile kao solisti, grupe i jedan duo.

Prvo mjesto u solo nastupima osvojile su Stefani Fariš, Viktoria Vošten, Sara Brajković, Rea Biogradlija i Vita Prpić. Također su sve tri grupne koreografije osvojile prvo mjesto, kao i duo Sare Brajković i Vite Prpić. Solistice koje su zauzele drugo mjesto bile su Lena Pršeš i Pia Kovačić dok su treće došle Sara Kocijančić, Luana Ramaja i Sara Brajković.

Foto Plesni studio Unique Poreč
Foto Plesni studio Unique Poreč

-Djevojke su još jedanput predstavile naš grad na najbolji mogući način i dokazale da se predan rad uvijek isplati. Kako sezona natjecanja još traje plesači će se već idućeg tjedna predstaviti na finalnom turniru Dancestara koji se održava u Poreču, a krajem svibnja sudjelovat će na posljednjem turniru za ovu akademsku godinu. Svim plesačima želimo puno sreće i uspjeha na predstojećim natjecanjima i vjerujemo kako će nas ponovno predstaviti u najboljem svjetlu, poručuju iz studija Unique.

Ilustracija - Foto Pixabay

Internetska prijevara: Istrijan lažnom agentu uplatio puno novca, jer mu je obećao veliku dobit

Foto MOT 08 Poreč - Ljetni kamp

POREČ: Otvoreni upisi u MOT-ov plesni ljetni kamp