in

POREČ: Uspjela humanitarna akcija Indiga – Božić će biti ljepši za nekoliko obitelji

Humanitarna akcija “Božićna čarolija” koju je u studenom pokrenuo kafić Indigo iz Poreča u potpunosti je uspjela. Paketi s brojnim potrepštinama na putu su prema potrebitim obiteljima.

-Ovim vam se putem želimo zahvaliti što ste našu Božićnu čaroliju učinili bogatijom, prije svega humanošću i novim poznanstvima! Veliko hvala na svakom savjetu, sugestiji, pomoći, donaciji, angažiranosti i upornosti!!! Naša srca su ispunjena tolikom srećom da se to riječima ne može opisati! Iako je akcija trajala kraće zbog epidemiološke situacije, drago nam je što smo imali priliku biti dio ove priče. Uz vašu pomoć uspjeli smo prikupiti sve potrebno te ćemo tako ovog Božića umiriti brižna srca i razveseliti dječja lica, napisali su iz kafića Indigo.

Brojnim potrepštinama, hranom i odjećom opremili su ukupno četiri obitelji, od kojih jedna ima čak osmero djece. Još jedan paket je na čekanju, jer dogovaraju prijevoz za Županju. Situaciju je dodatno zakompliciralo uvođenje propusnica, pa traže kako dostaviti i posljednji paket pomoći. Iako su zbog mjera morali zatvoriti kafić, pa je tako Porečanima bila nedostupna njihova kutija u kojoj su se prikupljale donacije, na kraju su ipak uspjeli sve ostvariti i sve zamišljeno provesti u djelo.

Bravo za ekipu Indiga i volonterima koji najavljuju da tu neće stati, te da će ovakvih humanitarnih akcija za pomoć potrebitima biti još.

NOVIGRAD usvojio novi proračun u visini od 57,7 milijuna kuna

VRSARANI se poklonili pripadnicima HRZ-a koji su poginuli 1991. na aerodromu