in

Porečanu Robertu Momiću drugi mandat na čelu Obrtničke komore Istarske županije

Foto Obrtnička komora Istarske županije

U Poreču je 18. listopada održana prva konstituirajuća sjednica Skupštine Obrtničke komore Istarske županije. Istekom mandata, a sukladno Odluci o kriterijima za provođenje izbora za tijela Obrtničke komore Istarske županije, na sjednici su provedeni izbori za upravljačka tijela Komore. Porečan Robert Momić izabran je drugi put za predsjednika Komore.

Foto Obrtnička komora Istarske županije
Foto Obrtnička komora Istarske županije

Na početku sjednice, članove novog saziva Skupštine pozdravili su izaslanica župana Istarske županije, pomoćnica pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo Elena Božac Čuić, predsjednica HGK – Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić. Čitanjem novoizabranih članova i izvješća Izbornog povjerenstva, konstituirana je 35 – člana Skupština Komore za mandatno razdoblje 2022 – 2026.

robert momić foto tanja kocijančić
Robert Momić – Foto Tanja Kocijančić

Za predsjednika Komore u narednom mandatnom razdoblju izabran je Robert Momić iz Poreča, vlasnik obrta za ribarstvo, prijevoz putnika morem i trgovinu „Storm“. Za članove Upravnog odbora izabrani su Karmen Gašparini, Andi Vitasović (koji su ujedno i potpredsjednici Komore), te Elvis Diminić, Livio Janko, Valencia Klarić, Loredana Krbavčić, Dean Matić, Gordan Trojanović i Merim Šabanović.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Barbara Babić Gobbo, Elen Bambić i Igor Božić.

Obrtničku komoru Istarske županije u Skupštini Hrvatske obrtničke komore predstavljat će Loredana Krbavčić, Robert Momić, Merim Šabanović i Andi Vitasović.

Osim navedenog, Skupština je donijela odluku kako će na predstojećim izborima za tijela Hrvatske obrtničke komore podržati kandidaturu Darka Stankovića za predsjednika Hrvatske obrtničke komore, koji je ocijenjen najboljim kandidatom.

Ocean Lava - Arhiv - Foto Turistička zajednica Vrsar

ZATVORENE CESTE u Vrsaru, Baderni, Sv. Lovreču, Višnjanu i Žbandaju zbog utrke Ocean Lava

Foto Istarska županija

Miletić primio Najuzorniju hrvatsku seosku ženu: “Nagrada je u pravim rukama”