in

Porečki branitelji obišli mjesto pogibije svog suborca Stipana Liovića

Poljica

Predstavnici porečkog Ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata predvođeni predsjednikom Mirom Sošićem u petak su obišli mjesto pogibije Stipana Liovića koji je poginuo u vojno redarstvenoj akciji Oluja na samoj obali rijeke Une. Na spomen ploču položili su cvijeće i zapalili svijeće te se prisjetili na teške trenutke stradavanja njihovog suborca. Obitelji iz obližnjeg sela Poljica koja se brine da mjesto na kojem je postavljena spomen ploča bude uređeno zahvalili su na njihovom trudu i iskoristili priliku da im uruče  trimer za košnju trave.

Perušić

U povratku delegacija je obišla spomenik palim braniteljima u VRO Oluja na Ljubovu, spomen obilježje u mjestu Čanak i spomenik palim braniteljima u Perušiću na koje je položili cvijeće i zapalili svijeće.

Ovaj posjet sastavni je dio ovogodišnjeg Plana rada porečkog Ogranka, koji u znak sjećanja na poginulog suborca često organizira posjete ovom mjestu, a zadao si je i obvezu vođenja brige o njegovom uređenju.     

Organizaciju obilaska pomoglo je trgovačko poduzeće Montraker d.o.o. iz Vrsara koje je za putovanje ustupilo kombi vozilo s vozačem.

Boris Šverko 

vrsar stolni tenis turnir povodom Dana općine Vrsar sv. martin

Vrsar: Stolnoteniski turnir povodom sv. Martina osvojili domaćini

nogomet lopta stadion travnjak

U subotu derbi između Novigrada i Jadrana