in

Poreština: U ponedjeljak počinje s radom mobilno reciklažno dvorište

Ilustracija

U ponedjeljak, 12. studenog, počinje s radom mobilno reciklažno dvorište, obavijestila je porečka komunalna tvrtka Usluga.

Mobilno reciklažno dvorište je pokretna jedinica koja služi odvojenom prikupljanju i skladištenju manjih količina iskoristivih i drugih vrsta otpada iz kućanstva.

Bit će smještena po naseljima svih općina na Poreštini to u vremenu od 8 do 12 sati ili od 14 do 18 sati. U ponedjeljak će uređaj biti najprije u Općini Kaštelir-Labinci. Detaljan planpostavljanja i raspored rada mobilnog reciklažnog dvorišta do kraja godine zasva naselja može se pogledati ovdje: http://www.usluga.hr/wp-content/uploads/2018/11/Plan-rada-MRD-2018.pdf

U mobilnom reciklažnom dvorištu mogu se besplatno odložiti razne vrste otpada, kao primjerice otapala, kiseline, lužine, pesticidi, fluorescentne cijevi, boje, tinte, ljepila i smole, baterije i akumulatori, plinovi u posudama pod tlakom, manja električna i elektronička oprema, metalna ambalaža, papir i karton, staklo, staklenu ambalažu, odjeću, tekstil, lijekovi, jestiva ulja i masti i drugo.

Sve detaljnije informacija  mogu se dobiti na brojeve telefona 091 430 1435 ili 091 449 2667.

Noć kazališta u Poreču 17. studenog predstavom „Odraz“

Djevojka pokrala muškarca, a zatim se otišla voziti njegovim autom