in

Pridružite se bogatom programu Adventa u Vižinadi

Foto Općina Vižinada

Općina Vižinada, Zajednica Talijana Vižinada i Turistička zajednica Općine Vižinada organiziraju i ove godine bogati adventski program za sve generacije – Advent u Vižinadi. Pozivaju stoga sve mještane i goste da im se pridruže u proslavi i uživaju u jedinstvenom blagdanskom duhu lijepe Vižinade.

Utorak 12. prosinca posvetili su umirovljenicima te za njih u 17 sati u Lovačkom domu organiziraju božićni prijem, dok će se tri dana kasnije, u petak 15. prosinca, oni najmlađi zabavljati na božićnim radionicama za djecu u Zajednici Talijana Vižinada, u periodu od 16 do 19 sati. Sutradan, u subotu 16. prosinca, slijedi izvrsna predstava Zajednice Talijana Vižinada u kojoj će u Domu kulture u 17.30 sati nastupiti sve sekcije Zajednice, a u ponedjeljak 18. prosinca točno u podne slijedi tradicionalni prijem za novorođene bebe (rođene tijekom 2023. godine) koji će biti upriličen u općinskoj vijećnici.

Istog dana malo stariji mališani imat će priliku uživati u odličnoj predstavi “Dobrodošao Djed Mraz” u izvedbi Teatra Naranča, s početkom u 18 sati u Domu kulture, nakon čega na sveopće veselje dolazi Djed Mraz! Advent u Vižinadi zaključit će prekrasnim događanjem Adventska bajka na šterni u srijedu 20. prosinca, i tom će prilikom nastupiti djeca iz vrtića i škole te ćes duo Little Whisper svih počastiti odličnom glazbom uz kuhano vino, čaj, kobasice i fritule.

Važno je napomenuti kako će se tom prigodom prodavati i božićni ukrasi koje su izrađivala djeca u cilju prikupljanja sredstava za vanjsku školsku učionicu, dok će se dio prihoda od prodaje jela i pića također donirati školi, objavila je Općina Vižinada.

Foto Policijska uprava istarska

U Istri uhićeni mladi dileri. Pretresli stan i sef i imali što vidjeti

Foto Advent Poreč

Ovih 9 stvari ne smijete propustiti na Adventu Poreč