in

Prikupljaju se prijedlozi za priznanja Općine Kaštelir-Labinci zaslužnim građanima

Škola u Kašteliru - Foto: Tanja Kocijančić

Do 1. ožujka je otvoren dok za podnošenje prijedloga za priznanja Općine Kaštelir-Labinci, a to mogu učiniti udruge građana i mještani pojedinačno.

Prijedlozi se podnose za sljedeća priznanja – jedna Povelja dodjeljuje se povodom Dana općine Kaštelir-Labinci i to pojedincima, javnim i drugim ustanovama, poduzećima, lokalnim jedinicama samouprave i uprave u zemlji i inozemstvu, državnim tijelima i drugim institucijama za njihove izuzetne zasluge i rezultate koji doprinose razvoju ili ako na neki drugi način trajno zaduže općinu u područjima stvaralaštva i suradnje.

Dvije Plakete također se dodjeljuju povodom Dana općine i to u pravilu pojedincima za posebno vrijedne rezultate koji doprinose razvoju ili ugledu općine za bilo koji vid stvaralaštva.

Uz prijedloge treba priložiti za pojedince – životopis kandidata, tijek njegovog rada i ostvarenih rezultata i temeljito obrazloženje razloga predlaganja, a za pravne osobe i udruge – osnovne podatke o ustroju i djelatnosti, ostvarene rezultate rada i temeljito obrazloženje razloga predlaganja.

Prijedlozi se podnose na adresu Općine, Kaštelir 113, i to Odboru za dodjelu javnih priznanja ili na e-mail: opckas-lab@pu.t-com.hr.

Pri kraju gradnja kanalizacije u Velenikima

Labin: Otvoren moderan coworking prostor, početnicima prva godina korištenja besplatna