in ,

Prometna nesreća na cesti Baderna – Sv. Lovreč – Vozač sletio s ceste i udario u stablo

Jutros, 15. svibnja, oko 7 sati dogodila se prometna nesreća na cesti Baderna – Sv. Lovreč. Obavijestili su nas čitatelji koji su nam poslali i fotografiju, tako da znamo samo da je vozilo izletjelo s ceste najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine i mokrog kolnika.

Auto je pretrpio znatnu materijalnu štetu, ali koliko je bilo osoba u njemu, kao ni to ima li ozlijeđenih, nemamo još informacije. Izvijestit ćemo kasnije detaljnije, nakon što dobijemo informacije iz policije.

NAJNOVIJA VIJEST IZ POLICIJE:

Jutros se na području Poreča oko 7 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Nesreća se dogodila kada je 64-godišnjak upravljao automobilom Renault Twingo, pulske registarske oznake,  iz smjera Baderne u smjeru Svetog Lovreča. Na ravnom dijelu kolnika vozač se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je automobilom sletio van kolnika i udario u stablo. Ozlijeđeni muškarac je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Pula. Težina zadobivenih ozljeda zasad nije poznata.

Foto – snimio čitatelj

Porečki festival aMORE: 15. svibnja predavanje o ŽIVOTU BEZ OTPADA

Poreč ima dva nova darivatelja krvi – Denisa Corazzu i Sašu Ivančića