in

PROMJENA: Stiže naoblačenje, za vikend moguć i snijeg

Foto Marinela Žiković - Poreč

DHMZ za danas, 21. ožujka, prognozirao je prijepodne, a na jugu veći dio dana, uglavnom sunčano. Od sredine dana postupno jače naoblačenje sa sjeverozapada, kasno popodne i osobito navečer ponegdje kiša, moguće i grmljavina, većinom na zapadu unutrašnjosti i na sjevernom dijelu Jadrana. Vjetar uglavnom slab, sredinom dana i popodne na Jadranu i u krajevima uz Jadran umjeren jugozapadni i zapadni, navečer mjestimice sjeverozapadni, a podno Velebita i bura. Najviša dnevna temperatura od 16 do 21 °C.

Za sutra, 22. ožujka, prognoza je promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Mjestimična kiša u noći i prijepodne, a na istoku, na krajnjem jugu te u Lici i Gorskom kotar poneki je pljusak moguć i popodne. Vjetar većinom slab, ponegdje umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu slaba i umjerena, podno Velebita u prvom dijelu dana na udare jaka bura, popodne mjestimice jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura između 5 i 10, na Jadranu od 9 do 14 °C. Najviša dnevna temperatura između 14 i 19 °C.

N1 pak prognozira da će temperature u četvrtak će rasti i do 20. No, slijedi i porast naoblake sa sjeverozapada i kiša, najprije u sjeverozapadnoj unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu. Nestabilno će biti i tijekom petka, stoga treba računati lokalno na kišu, većinom u unutrašnjosti. U subotu će jačati jugo prema večeri do olujnog intenziteta, slijedi i jače naoblačenje, kasnije poslijepodne i navečer treba računati na kišu, u gorju i snijeg. Nedjelja će biti hladnija, uz kišu, u gorju i snijeg, prognoza je televizije N1.

Foto Policijska uprava istarska

Osnovnoškolci posjetili istarsku policiju

Foto Grad Poreč

U Poreču dan osoba s Down sindromom obilježili rasparenim čarapama, poklonima i prigodnim programom