in

Radno vrijeme trgovina u Istri tijekom uskrsnih blagdana

Foto Hands off my tags! Michael Gaida da Pixabay

Pred nama je uskrsni vikend, pa će sve trgovine biti zatvorene u nedjelju i ponedjeljak. Stoga je najbolje špežu obaviti danas ili tijekom subote kada su pojedine trgovine otvorene do 22 sata.

Uobičajeno do sada je radio Studenac, ali prema objavama na njihovim stranicama sigurno je da neće raditi na Uskrs, dok za ponedjeljak nisu ništa objavili. No, kako je to blagdan, očekujte da će i njihove trgovine biti zatvorene.

Konzum je objavio sljedeće: Dragi kupci, isplanirajte svoju blagdansku kupnju na vrijeme jer povodom blagdana na Uskrs, 31. 3., i Uskrsni ponedjeljak, 1. 4., naše prodavaonici i webshop neće raditi. Prelistajte naše aktualne ponude i pripremite svoje blagdanske košarice. U subotu, 30. 3., naše će prodavaonice raditi prema regularnom radnom vremenu’. 

Subotu normalno ili čak do 22 sata rade Lidl, Tommy, Spar i Interspar, Kaufland i Plodine. Radno vrijeme za Plodine ovisi o lokaciji a to možete provjeriti ovdje a za Studenac ovdje, za Tommy OVDJE

Konzum će u subotu raditi do 20 ili 21 sati, a popis trgovina dostupan je OVDJE. Poslovnice Kauflanda bit će na Veliku subotu otvorene do 22 sata, a za svoj grad provjerite OVDJE

Što se Poreča tiče, za očekivati je da će raditi pekare u gradu koje djeluju u sastavu kafića. Također, za ono najnužnije uvijek ostaju benzinske postaje koje uobičajeno rade.

Foto Policijska uprava istarska

Istra: Vozio teretni automobil pod utjecajem alkohola

Foto Istarska županija

Istarska županija dodijelila 64.000 eura udrugama nacionalnih manjina