in

S 14. na 15. prosinca: U cijeloj Istri noćas pojačana policijska kontrola alkoholiziranosti vozača

Tijekom predstojećeg vikenda prometna će policija pojačano kontrolirati vozače koji upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola

Radi smanjenja broja prometnih nesreća, posebno prometnih nesreća kojima je uzrok alkohol na području PU istarske će se u noći iz subote na nedjelju, od 23 do 6 sati, provesti prometna akcija “Nadzor alkoholiziranosti vozača i nadzor vozača na opojne droge”. Akcija se provodi u organizaciji mreže prometnih policija Europe – TISPOL.

Napominjemo, da je u 11 mjeseci ove godine na području PU istarske evidentirano ukupno 118 prometnih nesreća koje su skrivili vozači pod utjecajem alkohola i to dvije prometne nesreće poginulim osobama, 41 prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i 75 prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Pozivamo vozače da se pridržavaju prometnih propisa, vezano za konzumiranje alkohola, kako bi se smanjio broj prometnih nesreća i stradavanja sudionika u prometu, priopćila je Policijska uprava istarska.

Velika pobjeda malih Porečana na minibasket turniru u Rovinju

Ne dopustite da blagdani postanu TRAGEDIJA: Počela akcija MIR I DOBRO – policija najavljuje brojne kontrole – kazne do 80.000 kuna