in

Ankaranke svladale Porečanke

Trening utakmica porečkih odbojkašica s ekipom OK Ankaran iz Slovenije završila je pobjedom gošći rezultatom 1:4 (15:25; 25:17; 18:25; 20:25; 17:25). U prvom redu moramo istaknuti solidnu igru gošći koje su iskusnija i „starija“ ekipa te se natječu u ligi koja je puno jača od naše Superlige.

Ono što je najvažnije trener Cristian Piazzese mogao je još jednom provjeriti sve svoje snage, a i pružiti priliku oporavljenim igračicama Rudy Renko Ilić i Matei Vekić koje će sigurno biti prava „pojačanja“ za sljedeće prvenstvene utakmice. Ujedno je to bio i pravi test za subotnju utakmicu u Zagrebu protiv ekipe OK Olimpik.
Kadetkinje kluba su odigrale prvenstvenu utakmicu Županijske lige protiv ekipe OK Pula i ubilježile još jedan poraz od 0:3 (16:25; 15:25; 10:25), nažalost protiv dobre ekipe Pule jednostavno nisu imale šanse, osim pokušati osvojiti što više poena u svakom odigranom setu. Ipak mora se istaknuti da u kategoriji kadetkinja nastupa mlađe kadetska ekipa koja po iskustvu, a ni po fizičkim predispozicijama ne može ravnopravno igrati u kadetskom uzrastu, tako da takmičenje u starijoj kategoriji moraju prihvatiti kao dobru školu koju će sigurno naplatit za godinu dvije kada će biti prave kadetkinje.
Ekipa je nastupila u sastavu: Dora Rajko, Patricija Hajmut, Borštner Lucija, Ema Poropat, Deni Brajković, Antonia Hrvatin, Leana Burilo, Tea Cotić, Tea Purini i Tea Legović. Trener Miodrag Stojaković

Izvor: OK Poreč

MARČANA: U subotu 2. Smotra vina i maslinovog ulja uz bogat program

vižinada foto općina

VIŽINADA poziva poljoprivrednike na zakup državnog zemljišta