in

Besplatne bike ture u Poreču, Funtani, Taru, Vabrigi, Kašteliru i Vižinadi

Foto TZ Poreč

13. 5. – 28. 6. 2024.

Ako volite istraživati skrivene kutke u prirodi na dva kotača, obavezno isprobajte besplatne biciklističke ture u ponudi Riviere Poreč. Vozite se neutabanim stazama ili asfaltiranim cestama kroz živopisne krajolike u okolici Poreča, Funtane, Tar-Vabrige, Kaštelira i Vižinade. Otkrijte jamu Baredine, šumu Kontija kraj Limskog zaljeva, Park skulptura Dušana Džamonje ili čuvenu zvjezdarnicu u Tićanu.

U ponudi je pet besplatnih vođenih MTB tura s polaskom iz Poreča, Funtane, Tar-Vabrige, Kaštelira ili Vižinade. Možete birati između laganih i srednje zahtjevnih ruta dužine od 20 do 45 km i od 115 do 450 m akumuliranog uspona.

RASPOLOŽIVO: od ponedjeljka do petka u periodu od 13.5. do 28.6.2024.

LOKACIJE: Poreč, Funtana, Tar-Vabriga, Kaštelir, Vižinada

Napomene o besplatnim MTB turama

Ture su potpuno besplatne i ne uključuju pića, hranu ili ulaznice. Moguć je najam bicikala, kaciga i ostale biciklističke opreme (uz nadoplatu).

Kaciga je obavezna. Nije preporučeno za djecu mlađu od 14 godina.

Potrebno je znati voziti bicikl i imati osnovnu kondiciju za prijeći 20 do 50-ak km dnevno. U slučaju potrebe osigurano je interventno vozilo.

Vodič ima pravo izmijeniti rutu ovisno o vremenskim uvjetima i kondiciji gosta. Besplatna rezervacija je moguća do 12 sati prije polaska.

Najave i upiti na Viber ili WhatsApp

T: +385 91 604 17 23,

E-adresa: bikecenterporec@gmail.com

VRSAR: Na Obali m. Tita počeli radovi. Na snazi privremena prometna regulacija

Baby Lasagna - Foto Elizabeta Ružić

Iz Umaga je, a za Doru se priprema u Kašteliru: BABY LASAGNA otkriva zašto je odabrao baš Rim Tim Tagi Dim i kako se nosi s titulom favorita