in

BOĆARSKI VIKEND: Prvenstva u Poreču i Sv. Mariji na Krasu

U nedjelju, 24. ožujka, u Svetoj Mariji na Krasu kraj Umaga i Poreču odigrat će se dva boćarska prvenstva Istre po disciplinama, priopćeno je danas iz Istarskog boćarskog saveza.

Nakon natjecanja u preciznom izbijanju, te bližanju i izbijanju u krug, održanih u Puli, serija prvenstava Istre za seniorke po disciplinama nastavljaju se ove nedjelje u Svetoj Mariji na Krasu gdje će se u organizaciji Boćarskog saveza Grada Umaga održati natjecanje u disciplini pojedinačno klasično na kojem će nastupiti 16 boćarica.

Prvenstvo počinje u 9 sati, dok se početak finala očekuje oko 19.30 sati. Naslov prvaka braniti će ponajbolja hrvatska boćarica Nives Jelovica iz Labina, koja je i najveći favorit za novu titulu, ali će joj svakako ostale konkurentice nastojati pomrsiti račune.

U porečkoj boćarskoj dvorani SRC Veli Jože će se u nedjelju, u organizaciji Boćarske zajednice Grada Poreča, održati juniorska prvenstva Istre, u štafetnom izbijanju i parovima.

Natjecanje u štafetama počinje u 9 sati, dok u 11 sati kreće natjecanje u parovima finale kojeg se očekuje oko 19 sati.

Na prvenstvu će između ostalih nastupi i i aktualni juniorski svjetski viceprvak u parovima, reprezentativac Pazina Filip Matijašić koji će zajedno s klupskim kolegom Adrianom Radolom braniti naslov prvaka u štafeti, javlja IBS.

Redgreenplant u Poreču: Kompostiranjem otpada kao što je komina maslina dobiva se kvalitetno organsko gnojivo za poljoprivredu

Pula sufinancira obnovu pročelja i uklanjanje grafita po cijelom gradu, ne samo u povijesnoj jezgri