in

Bogat odbojkaški vikend za Porečanke – Superligašice u nedjelju protiv Splita ne smiju izgubiti

Foto: OK Poreč

Ovoga tjedna odbojkašice Poreča svoje nastupe započinju subotnjim nastupom najmlađih, u kategoriji Mini odbojke u Rovinju na turniru Županijske lige. Odigrat će tri susreta s ekipama OK Veli Vrh, OK Sv. Lovreč i OK Umag.
Subota poslijepodne rezervirana je za porečke 1.B ligašice koje gostuju na Velom Vrhu u utakmici protiv lidera prvenstva OK Veli Vrh. Nakon prošlotjedna dva lica igre mladih Porečanki nadamo se da će nastaviti s onim boljim i pokazati da se mogu suprotstaviti najboljoj ekipi lige.


U nedjeljno jutro mlađe kadetkinje kreću put Vrsara na utakmice 11. kola Županijske lige da odmjere snagu sa ekipama OK Marčana i OK Fažana. Pred njima je niz važnih utakmica kako bi osigurale plasman među pet najboljih ekipa Istre i plasman na međužupanijsko prvenstvo s kojeg se mogu kvalificirati na završnicu prvenstva Hrvatske.


-I „šećer” na kraju je nastup prve ekipe OK Poreč u nedjeljno predvečerje u dvorani Veli Jože. Porečke Superligašice dočekuju ekipu OK Brda Split u sklopu 9. kola druge skupine u borbi za opstanak u najvišem razredu hrvatske odbojke. To je još jedna od utakmica koje se ne smiju izgubiti. Pred ekipom je zadatak potvrde prošlo nedjeljne utakmice u kojoj su pobijedile ekipu Marine Kaštele, te isto kao protiv Kaštelanki uzvratiti za posljednji poraz na domaćem terenu. Ekipa je spremna, trener Miodrag Stojaković – Miki je vjerojatno opet pripremio još jednog asa iz rukava kako bi izvukao maksimum iz naše mlade ekipe i zabilježio još jednu važnu pobjedu.
Ostaje samo poziv svim ljubiteljima sporta i odbojke da dođu svojim navijanjem podržati mladu porečku ekipu u ovoj važnoj utakmici, priopćini su iz Odbojkaškog kluba Poreč.

Utakmica je u dvorani Veli Jože u nedjelju u 18 sati.  

POLICIJA ulovila dva muškarca zbog 42 krađe po kućama u 16 istarskih mjesta – krali sve što im se našlo pod rukom

Pri kraju gradnja kanalizacije u Velenikima