in

BRAVO ZA RENE SAIN – Porečka odbojkašica i reprezentativka osvojila titulu THE BEST SAVE u Bundesligi!

Lijepe vijesti stižu iz Njemačke! Porečanka Rene Sain, članica hrvatske odbojkaške reprezentacije i igračica njemačkog kluba VfB Suhl Lotto Thüringen dobila je iznimno priznanje. Naime, Sain igra u obrani na poziciji libera i dobila je prestižnu titulu najbolje „spasiteljice“, odnosno „The best save“ Bundeslige.

Evo što je danas Rene napisala na svom Facebook profilu:

„Hvala vam svima što ste me izabrali za “The best save” Bundeslige za sezonu 2018./2019.“

Rene je odbojku zaigrala još u osnovnoj školi. S porečkim je klubom godinama osvajala nagrade, ali i brojna priznanja. Naime, dvije godine za redom izabrana je za najbolju obrambenu igračicu juniorskog prvenstva Hrvatske, a 2014. osvojila je nagradu za perspektivnu sportašicu Grada Poreča. Prvi put je zaigrala za seniorsku reprezentaciju 2016. na turnirima Grand Prixa u Australiji, Peruu i Kazahstanu, a prije toga bila je u mlađedobnoj reprezentaciji od 2011. sve do 2015. Prije ovog njemačkog kluba igrala je dvije sezone u češkom klubu VK UP Olomouc

Službeni video odbojkaške Bundeslige gdje se prikazuju podvizi mlade Porečanke može se pogledati na https://www.facebook.com/vbl/videos/1333481983496628/?t=0 .

POREČ: Počeo prvi plesni ljetni kamp studija MOT 08

SEZONA ISPUNJAVA OČEKIVANJA: Dosad ostvareno 26 milijuna noćenja