in

Čestitke načelnika Vrsara Geromette: Ponosni na uspjehe stolnotenisačica i stolnotenisača

-U osobno i u ime svih građana Vrsara čestitam dobitnicima i učesnicima u održanom prvenstvu. Vi ste primjer kako se trudom, radom i zalaganjem može postići uspjeh usprkos otežanim uvjetima rada i treniranja uslijed ograničenja uzrokovanih pandemijom. Ponovno ste nas učinili ponosnima na sve vas.

Posebnu pohvalu bih uputio i upravi i stručnim službama kluba koji već godinama ostvaruje zavidne i zapažene rezultate, poglavito u radu s mlađim kategorijama. Općina Vrsar će nastaviti pružati punu podršku radu Kluba, kako u materijalnom tako i u svakom drugom pogledu. U uvjerenju da ćete nastaviti s dobrim radom i vrhunskim uspjesima te da ćete nas nastaviti uveseljavati svojim postignućima, najljepše vas pozdravljam, izjavio je Ivan Gerometta, načelnik Općine Vrsar povodom zadnjih uspjeha ovog kluba.

Naime, na nedavno održanom prvenstvu Marla Vidaković postala je prvakinjom Hrvatske pokorivši konkurenciju u Osijeku. Osvojila je titulu bez izgubljenog susreta i time opravdala 1. mjesto na rang listi najboljih kadetkinja Hrvatske. U kategoriji mješovitih parova osvojila je broncu s Islamovićem iz Zagreba.

U konkurenciji mješovitih parova najmlađih kadetkinja i kadeta Paolo Pulić je u paru s Lanom Bogović iz Malinske osvojio srebro. Par Pulić i Bogović, iako nisu bili favoriti za medalje, odigrali su odličan turnir i to okrunili s finalom i srebrenim medaljama. Ema Brizić je u konkurenciji mješovitih  kadetskih parova stigla nadomak medalje i do četvrtfinala.

K tome, Stolnoteniski klub Vrsar i Hrvatski stolnoteniski savez organizatori su prvenstva Hrvatske za seniorke i seniore koje počinje danas u novoj sportskoj dvorani u Vrsaru u terminu i traje do 2. rujna. Na turniru nastupaju i članice iz Vrsara Marta Jurčević i Martina Rioža.

testiranje na koronu

Istra – Deset novozaraženih, neki završili na respiratoru u Rijeci

Policija otkrila uzrok požara u lučici u Medulinu