in

Drugo kolo EHF kupa: Francuzi prejaki za Porečane

Porečani u Francuskoj nisu uspjeli

Četvrtoplasirani klub PAUC Handball iz francuskog Aixa ipak je bio prejak za porečke rukometaše trenera Dinka Đankovića, koji su sinoć izgubili.

Do 25. minute i rezultata 13:11 Porečani su parirali domaćinu, ali tada dolazi do izražaja širina klupe francuskog kluba i poluvrijeme završava 18:13 u korist domaćina.
Drugo poluvrijeme porečki rukometaši otvaraju dobro i dolaze na 3 gola zaostatka, ali za nešto više nije bilo snage i utakmica završava rezultatom 38:26 za domaćina.
Iz Francuske su javili da su dečki odigrali jako dobru utakmicu i pokazali svu ljepotu i kreativnost rukometa kakav se igra u Poreču, ali Francuska liga je sasvim druga dimenzija za našu rukometnu ligu.

Kod Porečana je najefikasniji opet bio kapetan Matija Rađaković sa 7 pogodaka, a pratili su ga Ivan Filipović i Filip Perić s 4 gola.

2.kolo EHF kupa
PAUC handball – RK Poreč 38:26(18:13)

PAUC handball: Baznik, Ong 1, Goni Leoz 2, Bonnefond 2, Pecina Tome 2, Loesch , Rey Morales 1, Paris, Cingesar 3, Larsen 2, Bjornshauge, Lynge Hansen 2, Kavtičnik 5, Gaudin 5, Claire 4
Isključenja: 16 minuta (Bonnefond 6, Pecina Tome 4, Loesch 2, Larsen 2, Bjornshauge 2)

RK Poreč: Muranović, Sakić 3, Mataija 3, Medved, Lugar, Thoss 1, Čipraka, Perić 4, Ševo, Petrov 1, Filipović 4, Mišić, Rađaković 3+4, Moslavac 3, Subotić, Zujić
Isključenja: 10 minuta (Petrov 6, Thoss 2, Sakić 2)

Uzvratni susret je 12. listopada u dvorani Žatika s početkom u 19 sati, objavio je Rukometni klub Poreč.

Deratizacija na području Poreča počinje 16. listopada

Dan otvorenih vrata 7. listopada: Što sve poduzetnicima nudi Pučko otvoreno učilište Poreč