in

Dan otvorenih vrata 7. listopada: Što sve poduzetnicima nudi Pučko otvoreno učilište Poreč

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u ponedjeljak, 7. listopada, u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Poreč u 13 sati održat će se prezentacija „Programi POUP-a za poduzetništvo“.

Riječ je o otvorenom danu Pučkog otvorenog učilišta, pa su pozvani svi zainteresirani poduzetnici i oni koji razmišljaju o poduzetništvu, da posjete prostorije POUP-a i doznaju sve o programima koji se nude za unapređenje znanja i vještina u poduzetništvu. Također, moći će dobiti više informacija o besplatnim i sufinanciranim programima koji se provode tijekom godine. Istovremeno će se održati ispitivanje zainteresiranih poduzetnika o njihovim potrebama i željama za uvođenje novih programa koji se još ne provode, a bili bi im korisni u poslovanju.

Ova prezentacija jedna je od aktivnosti u sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva koju ove godine drugi put organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva.

U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, priopćeno je iz gradske uprave.

Drugo kolo EHF kupa: Francuzi prejaki za Porečane

Drugo kolo EHF kupa: Francuzi prejaki za Porečane

NOVIGRAD se pobratimio s Francuzima i Talijanima - Anteo Milos: "Europsko jedinstvo bez granica je put bez alternative"

NOVIGRAD se pobratimio s Francuzima i Talijanima – Anteo Milos: “Europsko jedinstvo bez granica je put bez alternative”