in

FINALE KUPA: NK Funtana protiv porečkog Jadrana danas, 31.05.

Finale Kupa - NK Funtana i NK Jadran u Puli

Finale kupa NSŽI NK Funtana – NK Jadran – Stadion Aldo Drosina, Pula, 31.05., 18:00 h

Finale Kupa - Nk Funtana i NK Jadran u Puli
Finale Kupa – NK Funtana i NK Jadran u Puli

Stigao je i kraj sezone, a time i najvažnija utakmice godine. Finale kupa Istarske županije dečkima dolazi kao nagrada za sve ono šta su ove sezone napravili i definitivno su zaslužili biti ovdje.

Dodatna motivacija sigurno nije potrebna, mi se nadamo lijepom vremenu, ambijent će biti sigurno na nivou, kao i sam protivnik, poručuju iz NK Funtana.

Utakmicu je najavio i njihov trener, Vjekoslav Dorčić: „Šure i ja imamo odnos kakvog bi svakome poželio na poslu i općenito, s moje strane je tu veliki respekt prema svemu što on predstavlja Jadranu i Poreču. No, sutra smo na suprotnim stranama i ja imam obavezu prema svom pomoćniku Palinkašu, klubu, svojim igračima, upravi i navijačima napraviti sve da ih iznenadimo i osvojimo Kup Istre. Svima se njima i zahvaljujem jer bez cijelog kolektiva ne bi danas bili tu gdje jesmo“, započeo je Dorčić pa nastavio: „Nadam se lijepom dekoru, ugodnom vremenu i fer i korektnoj utakmici. Neka pobijedi spretniji i borbeniji.“

NK Funtana kao i dosad u ovoj utakmici nema što izgubiti, a dobiti može sve. A svi znaju da su tada najopasniji!

-Stoga sve vas navijače, simpatizere i one željne dobrog nogometa pozivamo da dođete danas u Pulu, na stadion Aldo Drosine u 18 sati i podrže naše dečke u “nemogućoj misiji”!! Kao i cijele sezone do sada uz nas je i SempreQui Streams koji će svima koji nisu u mogućnosti doći na utakmicu omogućiti prijenos utakmice na njihovom Youtube kanalu, poručili su iz NK Funtana.

PROMO

Ulaz u Mugebu - Foto Tanja Kocijančić

Crevato: Kada će se izgraditi društveni dom u Mugebi?

kaciga policija mup

Detalji stravične nesreće kod Ponte Portona – Motociklist udario u stabla