in

FUNTANA: Galateice uspješne na MTM-u Ljubljani – Osvojile dva zlata i više brončanih medalja

Gimnastičarke uspješne u Ljubljani

Proteklog vikenda KREG Galatea iz Funtane uspješno je otvorio sezonu natjecanja na dvodnevnom natjecanju 33. MTM u organizaciji Kluba za ritmičku gimnastiku Narodni dom u Gimnastičkom centru u Ljubljani. Osam Galateica natjecalo se u A i B programu u jakoj konkurenciji između dvadesetak klubova iz Slovenije, Italije, San Marina, Austrije, Mađarske, Litve i Češke.

U kategoriji A natjecale su se Lena Pršeš, koja je osvojila treće mjesto u vježbi s obručem u kategoriji 2013. godišta. Viktorija Rakovac osvojila je treće mjesto u vježbi s loptom za 2011. godište, Iana Benčić za 2009. treće mjesto u vježbi s loptom. Juniorka Siena Gančev plasirala se na četvrto mjesto u vježbi s loptom, dok je Pia Kovačić bila ukupno treća u kategoriji juniorki, te treća u vježbama s loptom i obručem.

Stefani Fariš bila je zlatna u kategoriji B 2012. godište, kao i Aida Karabegović u B 2011. Seniorka Ivana Kraljević natjecala se u vježbi s obručem te osvojila treće mjesto.

KREG Galatea domaćin je 30. Ekipnog, višebojskog i pojedinačnog prvenstva Hrvatske u ritmičkoj gimnastici te Završnice kupa Hrvatske u B i C programu u novootvorenom centru Saline u Vrsaru, koji će se održati od 5. do 7. studenoga.

Prisustvo gledatelja bit će moguće ako to budu dozvoljavali epidemiološki uvjeti.

roberto ghezzi izložba lapidarium novigrad

NOVIGRAD: Otvorena izložba “Naturografie – Čovjek Umjetnost Priroda”

voda čaša ilustracija

Bez vode 13. listopada dio Kaštelira i Sv. Lovreča