in

FUNTANA/POREČ: Pia Kovačić i Petra Belević u CRO-GYM nacionalnoj ligi u ritmičkoj gimnastici!

U Sportskom centru Lučko jučer je održano 1. kolo CRO-GYM lige u ritmičkoj gimnastici na kojoj su nastupile seniorke Dotorea Kudelić (KRG Leda), Barbara Šelendić (GK Aura), Tamara Artić (GK Vindija) i Lana Sambol (GK Aura) te juniorke Pia Kovačić (KREG Galatea), Lana Turk (KRSG Gazela), Petra Belević (KRSG Poreč), Lara Domislović (GK Vindija), Kala Krpan (KRG Leda) i Iva Janjić (KRŠG Rondo).

Sve četiri seniorke uspjele su odraditi svoje programe i potvrditi status reprezentativki, a slavila je Lana Sambol sa 72.500 bodova, drugoplasirana je bila Tamara Artić kojoj je ovo bilo prvo seniorsko natjecanje (69.250), treća je Barbara Šelendić sa 65.050 bodova, dok je Dorotea Kudelić bila 4. sa 53.350.

Osječanka Iva Janjić bila je najbolja juniorka sa 56.950 bodova, Petra Belević je zauzela drugo mjesto (45.850), Lara Domislović treće (45.050), a ove tri djevojke ujedno su potvrdile status reprezentativki.

Nastavak CRO-GYM lige ritmičarke imaju za dva tjedna u Osijeku, a na ovom premijernom okupljanju u novooformljenoj nacionalnoj ligi imale su dvostruki posao, budući da su imale i službeno fotografiranje Hrvatskog gimnastičkog saveza.

Fotograf Renato Branđolica imao je pune ruke posla, a na Facebook stranici Hrvatskog gimnastičkog saveza možete pogledati fotogaleriju.

Emirates zatvorio ured u Zagrebu, otpustili djelatnike i otkazali letove

Uspjela akcija GRAĐANI ZA GRAĐANE – Porečani se odazvali za pomoć potrebitim sugrađanima