in

FUNTANA-VRSAR: Galateice odlične na međunarodnim turnirima u Nizozemskoj i Sloveniji

Foto KREG Galatea Funtana - Vrsar

Proteklog vikenda, 11. i 12. studenog, održan je 23. Challenge tournament, međunarodni turnir ritmičke gimnastike u Ljubljani na kojem je sudjelovalo više od 200 gimnastičarki iz osam država u 12 kategorija. Za klub KREG Galatea Vrsar/Funtana natjecalo se osam gimnastičarki u četiri kategorije koje su ostvarile odlične rezultate.

Foto KREG Galatea Funtana - Vrsar
Foto KREG Galatea Funtana – Vrsar

U kategoriji GIRLS 2014. (B) i mlađe u vježbi bez rekvizita natjecalo se ukupno 27 gimnastičarki. U jakoj konkurenciji 5. mjesto osvojila je Stefani Valenta, 6. mjesto Aurora Jelaš, 8. mjesto Erina Abdiu, 12. mjesto Nina Lucija Dobša te 15. mjesto Mara Jurcan.
Među gimnastičarkama 2013. GIRLS (B) 1. mjesto osvojila je Lena Stanislava Mrkobrada u vježbi s obručem.
Viktorija Rakovac osvojila je izvrsno 3. mjesto u kategoriji PRE-JUNIOR (A) među gimnastičarkama 2011. u vježbi s trakom.
U dijelu FIG turnira u kategoriji JUNIOR (A) natjecala se Iana Benčić u vježbi s trakom te ostvarila odlično 6. mjesto.

Foto KREG Galatea Funtana - Vrsar
Foto KREG Galatea Funtana – Vrsar

Na nedavno održanom Ritmica cupu u gradu Alkmaar u Nizozemskoj nastupale su seniorke Ivana Kraljević i Jelena Kraljević. Na natjecanju su nastupale gimnastičarke iz 13 zemalja – Nizozemske, Belgije, Njemačke, Poljske, SAD-a, Luxembourga, Estonije, Norveške, Latvije, Francuske, Hrvatske, Ukrajine i Finske.
Jelena Kraljević natjecala se u kategoriji B-senior te je osvojila 2. mjesto u vježbi s čunjevima, 3. mjesto u vježbi sa obručem te 3. mjesto u kategoriji.
Ivana Kraljević natjecala se u kategoriji A-senior i osvojila 11. mjesto u vježbi s čunjevima, 13. mjesto u vježbama s loptom i s obručem te 14. mjesto u kategoriji.

Ovog vikenda, 18. i 19. studenog, u izvršnoj organizaciji KREG Galatea održat će se 32. pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici u sportskoj dvorani Saline u Vrsaru. Svečano otvorenje prvenstva bit će subotu u 13:45 sati.

Foto KREG Galatea Funtana - Vrsar
Foto KREG Galatea Funtana – Vrsar

Foto Likovna udruga Poreč

POREČ: Radionica ukrasnih adventskih aranžmana LUP-a i Društva invalida

Foto SelectBox

Jesenski gastro vodič uz koje je odabir najboljih restorana mačji kašalj