in

STO UTAKMICA U KAŠTELIRU: Uspješan turnir u mini rukometu – Slavili Porečani i Vinodolke

Turnir u mini rukometu u Kašteliru

Proteklog vikenda u Kašteliru održan je 13. tradicionalni turnir u mini rukometu na kojem je nastupilo je 38 ekipa iz 19 klubova. Bile su tu dvije talijanske ekipe, te ekipe iz Zagrebačke, Ličko-senjske, Primorsko-goranske i Istarske županije. U cjelodnevnom programu odigrano je ukupno 98 utakmica u 5 kategorija – dječaci 2014., 2015. i 2016. godište, te djevojčice 2014. i 2015. godište.

rukomet kaštelir
Djevojčice iz Kaštelira – mini rukomet

Tribine su pucale po šavovima, a u sportskoj dvorani bilo je kao u pčelinjaku. Puno veselja, radosti, druženja i strahovito puno pozitivne energije. Djeca su se zabavila i nisu skidala osmijehe s lica. Da, bilo je i suza radi izgubljene utakmice, ali to je brzo prošlo. Na kraju turnira svi su dobili medalje za sudjelovanje, a najbolji i nagrade za osvojena prva tri mjesta. Najviše uspjeha imali su dečki iz Poreča i djevojčice iz Vinodola, poručuju iz Muškog rukometnog kluba 28. april koji potpisuje i ovog puta organizaciju turnira.
Uprava kluba zahvaljuje svim sudionicima turnira na fer i sportskoj borbi, roditeljima na korektnom navijanju, sucima na suđenih 98 utakmica, djeci i seniorima MRK-a 28. april koji su pomogli u organizaciji i roditeljima djece MRK-a 28. april koji su doprinijeli odličnoj organizaciji turnira.

Turnir u mini rukometu u Kašteliru
Turnir u mini rukometu u Kašteliru

Posebnu su zahvalu uputili Općini Kaštelir-Labinci i svim sponzorima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji ovog, za njihovo malo mjesto velikog događaja.
U nastavku pogledajte sve rezultate turnira.

Turnir u mini rukometu u Kašteliru
Turnir u mini rukometu u Kašteliru
poreč rukomet pobjednici u kaštelir
Porečani pobjednici turnira

Foto SelectBox

Jesenski gastro vodič uz koje je odabir najboljih restorana mačji kašalj

foto vižinada foto natječaj

VIŽINADA poziva fotografe da se jave: Priprema kalendar za 2024.