in

FUNTANA/VRSAR: Galateice osvojile niz medalja u Osijeku

Brojne medalje za KREG Galatea u Osijeku 

Proteklog vikenda članice Kluba ritmičko estetske gimnastike Galatea bile su aktivne na natjecanjima u Osijeku. U subotu  je na 13. prijateljskom turniru Rondo CUP sudjelovalo je osam hrvatskih klubova i to Aura, Leda i Maksimir iz Zagreba, domaćin Rondo, Šibenik, Gazela iz Pule, Poreč, te, Galatea Funtane – Vrsara.

U kategoriji B Light 2011. godište prvo mjesto osvojila je Aida Karabegović s vježbom bez rekvizita, a Viktorija Rakovac treće mjesto u kategoriji A 2011. godišta u vježbi s obručem.
Iana Benčić u 2009. godištu u A programu osvojila je drugo mjesto u vježbi s obručem i treće mjesto s loptom. Juniorka Sofija Čehić natjecala se u B programu i osvojila drugo mjesto u vježbi s čunjevima, a juniorka 2007. godišta Pia Kovačić A kategorije drugo mjesto s vijačom.

U nedjelju Pia Kovačić drugi je put nastupala u CRO GYM lizi, natjecanju rezerviranom samo za najbolje gimnastičarke Hrvatske. U proteklih dva tjedna dobro je napredovala što pokazuju i ocjene koje su u nekim vježbama dosegnule od boda, odnosno dva više ocjene, saznajemo iz kluba.

Sutra će oko 145 tisuća građana biti ovršeno

Teška nesreća kod Lupoglava – Vozač udario u betonski stup