in

FUNTANA/VRSAR: Galateice u Udinama osvojile niz medalja

Foto KREG Galatea

U nedjelju 18. rujna u Udinama u Italiji održano je međunarodno natjecanje u ritmičkoj gimnastici. Gimnastičarke KREG Galatea Funtana-Vrsar ostvarile su odlične rezultate. U kategoriji A 2009. god. juniorka Iana Benčić osvojila je 1. mjesto u vježbama s obručem, loptom i trakom. Viktorija Rakovac kadetkinja u kategoriji A 2011 . god. osvojila je 1. mjesto u vježbama s obručem i loptom te 2. mjesto s čunjevima.

U kategoriji B seniorka Ivana Kraljević osvojila je 1. mjesto u vježbi s obručem i 2. mjesto u vježbi s čunjevima; juniorka Jelena Kraljević (2007) osvojila je 1. mjesto u vježbi s obručem i loptom; potom je juniorka Gita Jakus (2008) zaslužila 1. mjesto s loptom i 2. mjesto s obručem, a juniorka Lea Klaić (2008) 2. mjesto s loptom i 3. mjesto s obručem. 

KREG Galatea nastavlja je s redovnim treninzima u Sportskom centru Saline (Vrsar) i poziva sve zainteresirane djevojčice da se pridruže članicama. Informaciju možete dobiti pozivom na broj: 0916139699, kod prof. kineziologije i trenerice Sunčice Hasagić.

Foto KREG Galatea
Foto KREG Galatea

Foto Manuel Paljuh - PromoArh arhiva

POREČ: Počinje PromoArh – Sajam koji donosi sve novosti iz graditeljstva, opremanja i uređenja

Ilustracija Pixabay voda špina

Dio Poreča bez vode 20. rujna