in

FUNTANA: Zlato, srebro i bronca za Galateice u Ljubljani

Ritmičarke funtanjanske KREG Galatee sudjelovale su vrlo uspješno na međunarodnom 30. Novogodišnjem Moste kupu u Ljubljani. Između klubova iz čak 13 zemalja, iako malobrojna, delegacija KREG Galatea bila je vrlo uspješna.

U pratnji trenerica Elene i Anje Boshyk KREG Galateu predstavljale su Lena Pršeš u kategoriji Mini Cvetka, Viktorija Rakovac u A programu 2011. godišta, Marta Marinac u B programu 2008. godišta i pred-juniorka Pia Kovačić u B programu 2006 i 2007. godišta.

Pia Kovačić završila je ovogodišnju seriju turnira osvojivši zlatnu medalju u vježbi s obručem, i čak četvrto mjesto u višeboju u konkurenciji od 17. djevojčica.

Lena Pršeš nastupala je s vježbom bez rekvizita i osvojila sjajno drugo mjesto u svojoj Mini Cvetka kategoriji 2013. godište. Viktorija Rakovac, također u vježbi bez rekvizita, osvojila je  brončanu medalju u najtežem A programu u kategoriji 2011. godišta. Na svoj rođendan, Marta Marinac, je u vježbi s loptom osvojila drugo mjesto u B programu 2008. godišta.

Galateice pripremaju tradicionalni božićni nastup koji će se održati 18. prosinca u dvorani Intersport, nakon kojega slijedi zasluženi odmor, priopćeno je iz kluba Galatea.

Peti put zaredom Istra najbolja maslinarska regija svijeta – Od 500 top ulja u vodiču Flos Olei 77 su NAŠA

Predstavljanje monografije „Turizam Novigrada – Povijesni razvoj od 19. stoljeća do danas“ 20. prosinca