in

Funtanjani startali uz nove igrače. Uskoro prijateljska utakmica protiv NK Istre 1961

Foto Nk Funtana

Sinoć je trener Nogometnog kluba Funtana Vjekoslav Dorčić održao prozivku i prvi trening s 21 igračem. Predsjednik kluba Kristijan Gaćina i članovi uprave Ecio Štifanic, Elvis Struja i Krešimir Ivković zaželjeli su dobrodošlicu svim novim igračima i uspješnu sezonu u kojoj se očekuje da ekipa bude plasirana što više prema vrhu ljestvice.

Osim novih Fabiana Babića, Maikola Prenca, Luke Bogdana, Tomice Prolića, Abela Peteha i Davida Štetića, priključio se i Ivan Babić.

Klub su za sada napustili Atanas Gjurchinoski, Mateo Šušljik i Andrea Žgomba kojima se vodstvo zahvalilo na svemu što su dali za klub, zaželjevši im puno sreće u novim sredinama.

Funtanjani će već u nedjelju 30.07.2023. odigrati prvu prijateljsku utakmicu u Funtani protiv NK Istra 1961 – kadeti s početkom u 18h.

U planu je dolazak i dvojice novih igrača – jedan zauzima mjesto stopera i treba vidjeti zadovoljava li kriterije Funtane. Drugi je mladi igrač rođen 2003. godine koji igra veznog igrača i njega su trener Dorčić i član uprave kluba Igor Žiković pogledali u dvije utakmice koje je odigrao za NK Jadran iz Poreča.

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

USKOK u Istri: U tijeku pretrage zbog nezakonite legalizacije građevinskih objekata

Ilustracija policija - MUP

OTMICA U ISTRI: U Petroviji ugurao ženu u auto, na terenu policija i specijalci