in

Goalkeeper camp Cotić-Starčić postao najveći vratarski kamp u Europi

Tim koji vodi Vratarski kamp Cotić-Starčić

Istarski Goalkeeper camp Cotć-Starčić iza sebe u protekla tri tjedna ima tri odrađena kampa u Sloveniji i Hrvatskoj. Nakon što su sredinom prosinca odradili petodnevni kamp u Izoli kraj godine i početak nove odrađena je Dajla.

Vratarski kamp Cotić-STarčić
Vratarski kamp Cotić-Starčić

-Ukupno je 90 vratara iz cijele Hrvatske i Slovenije pohodilo kamp u ova tri termina. Sve je prošlo u najboljem redu, vratari željni rada i učenja, a vrijeme bolje nismo mogli poželjeti. Kad se sve skupa sabere i zbroji 2022. godina, za Goalkeeper camp bila je sjajna: nove destinacije, novi termini i nevjerojatnih 250 vratara koji su prošli kroz kamp u protekloj godini. Nova godina nosi nove izazove na koje ćemo znati kao uvijek odgovoriti, poručuje Aleksa Cotić.

Već sada najavljuje više termina. U Međimurju za Uskrsi idu u dva termina, a Ravnu Goru dižu na čak 5 termina, što bi ukupno bilo 12 kampova za 2023.

-Kroz tih 12 kampova proći će preko 300 vratara što Goalkeeper camp čini najvećim vratarskim kampom sada već u cijeloj Europi. Sigurno tu nećemo stati i planovi za godine koje dolaze su još veći ali , kao i dosad, idemo korak po korak. Svim čitateljima portala IIstra Terra magice staff Goalkeeper campa (Romina, Vesna, Tea, Aleksandar, Aleksa i Danijel) želi uspješnu Novu godinu, puno zdravlja i sreće, poručili su iz ovog vratarskog kampa.

Foto Policijska uprava istarska mup plovanija

NA PLOVANIJI I KAŠTELU stižu kamere za nadzor brzine. Postavit će ih Slovenci

prevara internet mup

Muškarac prevaren preko oglasa na Njuškalu