in

Goalkeeper Camp dua Starčić-Cotić okupio mlade vratare u Dajli, među njima i Jakov Ivinović iz Tara

Jakov Ivinović

Vratarski kamp dua Starčić-Cotić krenuo je u novu godinu radno, s prvim terminom u Dajli, koja je tradicionalno prva po redu od ukupno 13 termina u ovoj godini. Okupilo se 35 vratara s kojima je u pet dana odrađeno 30 treninga. Zbrojimo li i prosinac, ukupno je Goalkeeper Camp odradio 90 treninga s ukupno 100 vratara.

Među 100 vratara svoje mjesto našao je i Jakov Ivinović iz NK Istre Tar koji je već stalni polaznik Goalkeeper Campa.

Aleksa Cotić je pritom rekao: “Iza nas su tri sjajno odrađena kampa. Radost, sreća i osmijeh na licima vratara i njihovih roditelja dovoljno govori. Drago nam je da barem kroz kampove polaznici mogu osjetiti što je pravi rad i kako bi to trebalo izgledati. Na sva podmetanja kojih je ovih godina bilo i koji su nas smatrali instant proizvodom Goalkeeper Camp se nije nikad osvrtao. Radili smo svoje u tišini, korak po korak i doveli kamp tamo gdje je sada, na ponos svih nas i cijele Istre.”

Aleksandar Starčić: “Veselimo se svakom novom kampu, svakom uspiehu naših vratara koje pratimo i uživo i putem raznih snimaka koje redovno dobijamo. Zahvaljujemo se roditeljima koji svoje obaveze podrede našim terminima pa je sada kroz ove dane Novigrad bio domaćin mnogim obiteljima iz svih dijelova, ne samo iz Hrvatske, već s cijelog Balkana. Moram se zahvaliti našem maestru, Romini Cotić, koja je glavni kotačić u ovom projektu.”

Danijel Starčić: “Provesti tri tjedna s Rominom, Vesnom, Jelenom, Acom i Coletom veliko je i novo iskustvo za mene. Uživao sam raditi i asistirati i jedva čekam priliku da im se opet priključim.”
Vratarski kamp idući mjesec seli u Ljubljanu. Vratarski kamp je pohvalio sve sudionike iz Izole i Dajle na predanosti u radu, te najavio kampove tijekom uskrsnih blagdana u Međimurju, a potom i pet termina ljeti u Ravnoj Gori.

Foto Javna vatrogasna postrojba Pazin

Na cesti Baderna-Pazin prešla na suprotnu stranu i udarila u kameni masiv

lions poreč natječaj učenici

Porečki Lionsi pozivaju na likovni natječaj učenike iz cijele Istre na temu umjetne inteligencije