in

I Porečanke na Svjetskom prvenstvu u kuglanju – Hrvatice pobijedile Rumunjke

Današnja utakmica hrvatske ženske kuglačke reprezentacije s Rumunjskom odigrana je prema očekivanjima i završila pobjedom.

U prvom paru nastupile su odlično raspoložena Klara Sedlar koja je uzela sve setove protivnici Lacatusu Danieli, a sa 636 srušena čunja danas bila najbolja igračica ekipe i Mirna Bosak protiv Baicoianu Andree Miore s rezultatom 3:1 u setovima i s 583 srušena čunja. U drugom paru Ana Jambrović s 3:1 u setovima i sa 607 srušena čunja uzela je poen Naghi Florenini, a Milana Pavlic/Ana Bacan Schneider uzele su poen Ciobanu Mariji.

Zadnji par bile su Nataša Ravnić i Ines Maričić/Tihana Čavlović. Iako je igrala odlično, Nataša nije nažalost uspjela uzeti poen protivnici, pa je rezultatom 2,5 :1,5 i sa 618:616 čunjeva Rumunjka Dogaru Luminita Viorica jedina uspjela doći do poena. Ines Maričić/Tihana Čavlović s rezultatom 3:1 i sa 610: 583 srušena čunja pobijedile su Fekete Reku.

Odličnom igrom cure su upisale još jednu pobjedu, a sljedeći susret je 22. svibnja (srijeda) u 18.30 sati protiv Slovačke.

Sutra, 21. svibnja, u 18.30 sati seniori imaju utakmicu protiv Italije, javila je Anica Buhin iz Hrvatskog kuglačkog saveza.

OD SV. IVANA OD ŠTERNE DO ANŽIĆA: Porečani pješačenjem obilježili Međunarodni dan muzeja

KAŠTELIR: Predstavljanje monografije “Umjetnost bez granica” 22. svibnja