in

Izvrsni porečki MAXIMVSI: Matija Lisec prvi, a Ivan Diklić treći u Bujama na JAZAVAC TRAILU

Porečki Atletski klub ”Maximvs” već neko vrijeme niže uspjehe u omladinskom pogonu pod vodstvom kineziologa Matije Liseca i Miroslava Vranića. Osim omladinskog pogona, već neko vrijeme sve se ističu ističu rekreativci. U klubu djeluju dvije rekreativne grupe, muška i ženska, obe podjednako aktivne.

U Bujama se u subotu, 18. svibnja, održao treći po redu ”Jazavac trail” u organizaciji Olimpik Umaga Running Teama. Atletski klub je nastupio s pet natjecatelja. Trail staza dužine 10,5 km bila je pravi izazov za naše trkače s obzirom na kišno vrijeme.

Pobjednik utrke je član i trener Maximvsa Matija Lisec iz Poreča s vremenom od 45,31 minuta, dok je treće mjesto, također član ovog porečkog kluba, Ivan Diklić iz Kaštelira (45,52 minute).

-Naši atletičarski su ostvarili još nekoliko zapaženih rezultata. Ivan Diklić ostvario je sjajno 12. mjesto na nedavnom održanom Wings of lifeu u Zadru s pretrčanih 43,77 km, dok je Matija Lisec bio pobjednik utrke Maksimirski MZ cener, održanoj u Zagrebu, priopćeno je iz ovog kluba.

 

Male plesačice porečkog MOT-a osvojile drugo mjesto u Buzetu

sport djeca vježbe

Uz nacionalni Dan zdravih gradova: Zašto promišljati i brinuti o ZDRAVLJU?