in

Karate kamp u Umagu ovog tjedna okuplja 4.000 mladih iz cijelog svijeta

U Umagu se od 2014. godine održava Karate kamp za mlađe dobne skupine, jedini kamp u organizaciji Svjetske karate federacije. Organizira ga Hrvatski karate savez s tvrtkom Uniline iz Pule.

-Hrvatski karate savez dobio je povjerenje Svjetske karate federacije da organizira trening kamp za mlade koji godišnje okuplja više od 1.500 natjecatelja iz 90 država s 5 kontinenta. Ovaj  značajni i veliki događaj od iznimnog je interesa za Hrvatski karate savez, a vjerujem i za Umag i Hrvatsku. Od samih početaka u organizaciji sudjeluje i agencija Uniline koja je ujedno postala i službena agencija Svjetske karate federacije u organizaciji ovog događaja,  istaknuo je Davor Cipek, predsjednik Hrvatskog karate saveza.

Odličnom organizacijom i profesionalnim odnosom Hrvatski karate savez i Uniline dobili su dodatno povjerenje Svjetske karate federacije te se u sklopu trening kampa drugu godinu za redom uspješno organizira Svjetska liga za mlade koja u Umagu okuplja dodatnih 2.500 natjecatelja.

Ovaj veliki događaj u Umagu tako u istom tjednu okuplja 4.000 sudionika te se ubraja u najveće događaje u povijesti Svjetske karate federacije.

Ovogodišnji kamp je počeo u lipnju i traje do 7. srpnja.

Bez vode 5. srpnja dio Červar Porta

Vižinadi čista petica iz transparentnosti