in

Karatist Finide AMIR REŠIDOVIĆ zlatni na Cro cupu u Čakovcu

Proteklog vikenda u Čakovcu je održan međunarodni karate turnir u katama i borbama za sve uzraste ”CRO CUP 2019”. Na turniru je nastupilo 752 natjecatelja iz 56 klubova i 7 država (Austrija, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Mađarska, Slovenija i Ukrajina).

Član Karate kluba Finida iz Poreča, Amir Rešidović, bio je jedini istarski predstavnik na turniru. Amir je nastupio u izvođenju kata u kategoriji veterana 35+ godina i kategoriji seniora, te ostvario odličan rezultat osvojivši zlatnu medalju.
Do pobjedničkog postolja i zlatne medalje Amir se izborio u kategoriji veterana pobijedivši Mihaela Rukše u četvrtfinalu, te Bele Simona u polufinalu iz Karate kluba Novo Mesto i tako se plasirao u finale.

U finalnom nastupu dočekao ga je već mu poznati protivnik Damir Krsnik, član Karate kluba Alfa iz Zagreba. Amir je boljom izvedbom kate uspio savladati Damira i tako za svoj klub osigurati zlatnu medalju.

U kategoriji seniora, Amir je nakon poraza od aktuelnog viceprvaka Hrvatske, Luke Koščevića, člana Karate kluba KIK  Kloštar Ivanić, koji se plasirao u finale, dobio mogućnost repasažnih nastupa za 3. mjesto i brončanu medalju.

U prvom repasažnom nastupu pobjeđuje slovenskog natjecatelja Bele Simona iz Novog Mesta. Nažalost, u zadnjem repasažu za medalju, protiv crnogorskog natjecatelja Bakić Filipa iz Karate kluba Budućnost, nije uspio pobijediti, pa se plasirao na vrlo dobro 5. mjesto, javljaju iz kluba Finida.


DANAS PREDSTAVLJANJE UPU-a koji će urediti rivu od Viala do gata za otok – UMJESTO ŠTANDOVA STIŽU TRG I VIŠENAMJENSKI OBJEKT

Šetimane fritaje do 30. travnja u središnjoj Istri