in

KAŠTELIR: Na turniru u mini rukometu za djevojčice i dječake sudjelovale čak 44 ekipe iz 3 države

U kaštelirskoj sportskoj dvorani održan je proteklog vikenda 11. turnir u mini rukometu za dječake i djevojčice. U konkurenciji 44 ekipe iz tri države (Italije, Hrvatske i Slovenije) u godištima 2009., 2010., 2011. odigrano je ukupno 113 utakmica.

U konukrenciji djevojčica 2009. godište pobjednice su bile cure iz Umaga, druge su bile cure RK Krim Ljubljana, a treće mjesto osvojile su Ogulinke.

U konkurenciji djevojčica 2010. godišta najbolja je bila ekipa Mladost iz Kaštelira, druga je bila ekipa Slunja, a treća ekipa Rovinja.

Najbolja igračica u ovom godištu bila je Mia Poldrugovac, a u najbolju petorku su ušle Nikol Močibob i Nika Tuntar.

U konkurenciji 2011. godišta pobjedu je odnio RK Rovinj, druga je bila ekipa Slunja i treća ekipa Mladosti iz Kaštelira.

U najbolju petorku su ušle Noemi Močibob i Tija Tuntar.

Kod dečki 2009. pobjednik je ekipa Slunja, drugi je Novigrad, a treći dečki iz 28. aprila Kaštelir. U najbolju petorku ušao je Ivano Ivetić.

U konkurenciji 2010. pobjednici su gosti iz Slovenije RK Dup-Radovljica koji su u finalu pobjedili RK Čavle, a treći je bio RK Rovinj koji je pobjedio dečke iz 28. aprila. U najbolju petorku ušao je David Lakošeljac.

Treba napomenuti da je Kaštelir u ovom godištu imao dvije ekipe što se desilo prvi put u povijesti da nastupa s dvije ekipe u jednom godištu i 2. ekipa osvojila je odlično 8. mjesto od 12 ekipa.

U 2011. godištu pobjedu je odnio Slunj, drugi je Poreč, a kaštelirski dečki osvojili su i ovdje treće mjesto. U najbolju petorku ušao je Loren Habek.

Napominjemo da su cure vodili Daliborka Mingon i Ecio Legović, a dečke uz Duška Pašalića, Bojan Mitrović, David i Filip Penava.

-Koristimo priliku da u ime uprave oba kluba zahvalimo svim roditeljima, sponzorima, seniorima našeg kluba, dječacima i djevojčicama koji su pomogli na semaforu na veličanstvenoj pomoći u organizaciji sada najačeg mini rukometnog turnira u Istri i šire, napisali su kaštelirski rukometni klubovi.

Cijelu fotogaleriju s turnira pogledajte na https://kastelir-labinci.hr/hr/vijesti/u-kasteliru-odrzan-11-turnir-u-mini-rukometu-za-djecake-i-djevojcice?fbclid=IwAR0GLx0Edm33x8HiIL7LRjrL9hxaX5j2nG3WtqFh5pwUiPPbqojSxhzWlN8

Bez vode 13. i 14. studenog dijelovi Poreča i Sv. Lovreča

NOVIGRADSKA AGATA: Boje i okusi jeseni naziv izložbe umjetnika amatera – donosimo fotografije s otvorenja