in

NOVIGRADSKA AGATA: Boje i okusi jeseni naziv izložbe umjetnika amatera – donosimo fotografije s otvorenja

Proteklog vikenda u prostoru Ateliera Agata otvorena je izložba umjetnika amatera pod nazivom „Boje i okusi jeseni“, nastala kao rezultat dvije vikend likovne radionice u organizaciji ove novigradske udruge.

Na otvorenju ove skupne izložbe okupilo se mnoštvo posjetitelja koji su se družili uz umjetnost, glazbu i ples.

Na ovoj izložbi svojim su se radovima predstavili Zvijezdana Davanzo, Ester Diklić, Mariza Dobrivojević, Vera Dugančić, Slavica Ezgeta, Paola Ivančić, Zlata Katana, Orijana Kocijančić, Nevenka Kocijančić, Svjetlana Modrušan, Slavica Oplanić, Marieta Pogelšek Olujić, Ketty Zoltan i Enis Žužić.

Izložba je nastala tako što su dva vikenda bila rezervirana za polaznike koji su sa slikanjem tek počinjali, a dva vikenda za one koji su željeli usavršiti svoju slikarsku vještinu i slikati na određenu temu.

Uz stručno vodstvo mentorice Suzane Bertok polaznici su upoznali teoretske osnove likovnog jezika, a slikanjem konkretnog motiva kroz skicu, olovkom, ugljenom i bojama izradili su svoje slike.

Izložba će se moći pogledati do 16. studenog od 16 do 18 sati, a tom prigodom zainteresirani će se moći i upisati za sljedeće radionice.

KAŠTELIR: Na turniru u mini rukometu za djevojčice i dječake sudjelovale čak 44 ekipe iz 3 države

VIŽINADA: Marta Živković Poropat natječe se za najboljeg zaposlenika Hrvatske i nagradu od 100.000 kuna! Evo kako glasati za nju