in

KAŠTELIR: Porečani i Žminjci najbolji na malonogometnom turniru povodom Valentinova

Foto NK Kaštelir Labinci

Ovog vikenda organiziran je tradicionalan dječji malonogometni turnir povodom sv. Valentina, zaštitnika Kaštelira, u organizaciji Nogometnog kluba Kaštelir-Labinci. U subotu su nastupala djeca kategorije U-), ukupno 12 ekipa iz klubova iz Istre, Rijeke i Trsta. Nakon cjelodnevne igre i zanimljivih utakmica najbolji su bili sljedeći: 4. mjesto SC SAN LUIGI TRST, 3. mjesto NK ISTRA TAR, 2. mjesto NK UMAG i apsolutni pobjednici NK JADRAN iz Poreča.

Foto NK Kaštelir Labinci
Foto NK Kaštelir Labinci

U nedjelju se susrelo novih 12 ekipa u kategoriji U-11. Najbolji među nima bili su 4. NK ORIJENT RIJEKA, 3. SC SAN LUIGI iz Trsta, 2. NK JADRAN POREČ, 1. NK ŽMINJ. Nagrađeni su i najbolji pojedinci u utakmicama, te su u kasnim večernjim satima djeca zadovoljna otišla kućama.

Organizator je zadovoljan kako je protekao turnir i ovim se putem zahvaljuje svim volonterima i sponzorima, te svima svima drugima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati na linku:

https://www.facebook.com/istraterramagicanews/posts/pfbid0j4Hp3aYtk6HZEi8YpUxatfhtgbjcf7toJMDRKVW4JVSqk39zx67PvqU4togvChrnl?notif_id=1707138685368895&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Foto Grad Poreč

POREČ: Pri kraju uređenje područne škole u Novoj Vasi

Foto Grad Poreč

POREČ: Poludnevni boravak Doma za starije proslavio 16. rođendan