in

Košarkaški klub Poreč organizirao uspješan turnir pretkadeta

Foto KK Poreč

U nedjelju, 1.10. u dvorani Finida, uspješno je održan turnir u organizaciji KK Poreč, za uzrast pretkadeta, 2009. godište i mlađe.

Na turniru su sudjelovale 4 ekipe: KK Poreč, Košarkaški klub Rovinj, Košarkaški Klub Stoja – Pula te KK FSV Rijeka.

Foto KK Poreč
Foto KK Poreč

U prvoj utakmici zaigrao je domaćin Poreč protiv ekipe iz Rovinja. Rovinježi su tijekom cijele utakmice bili u vodstvu, no Porečani su im pred sam kraj, u zadnjoj četvrtini ozbiljno ‘zaprijetili’, i utakmica je završila s 5 poena razlike u korist ekipe iz Rovinja, rezultatom 33:28. Ova je utakmica odlučivala o borbi za polufinale ili finale.

Nakon ručka i odlične pizze, u drugoj utakmici je u velikoj nadmoći ekipa FSV iz Rijeke pobijedila ekipu Stoje.

Foto KK Poreč
Foto KK Poreč

U borbi za 3. mjesto pretkadeti iz Poreča pobijedili su ekipu Stoje iz Pule rezultatom 40:30, što je veliki uspjeh, te je tako Poreč osvojio 3. mjesto na turniru, a ekipa FSV-a je svladala ekipu Rovinja i tako osvojila 1. mjesto na Turniru.

Za KK Poreč su nastupili: Am. Mehmedović, An. Mehmedović, M. Oršikić, D. Ljubović, A. Ljubović, D. Damijan, M. Lazarević, A . Šimurina, M. Majkus, D. Gluhak, F. Arnold, V. Pilato. Trener: D. Ljubović

Konačni poredak: 1. FSV Rijeka

2. KK Rovinj

3. KK Poreč

4. KK Stoja

-Domaćin je osigurao pehare i medalje za sve ekipe. Zahvaljujemo KK FSV, KK Rovinj i KK Stoji iz Pule što su se odazvali turniru, a djeca su provela nedjelju u sportu, igri i druženju s roditeljima koji su popratili utakmice na tribinama, poručili su iz porečkog kluba.

Frizerke volonterke dobile materijal za rad u Domu za starije dom poreč

Udruženje obrtnika Poreč uručilo donaciju frizerkama-volonterkama u Domu za starije

Foto Grad Novigrad

Dječji tjedan u Novigradu bogat raznim aktivnostima za najmlađe