in

Udruženje obrtnika Poreč uručilo donaciju frizerkama-volonterkama u Domu za starije

Frizerke volonterke dobile materijal za rad u Domu za starije

UDRUŽENJE OBRTNIKA POREČ PONOSNO NA FRIZERKE – VOLONTERKE POREČKOG DOMA

Udruženje obrtnika Poreč posebno je ponosno na svoje članice, frizerke-volonterke koje volontiraju u Domu za starije i nemoćne osobe Poreč te je u Tjednu volonterstva i međugeneracijske solidarnosti obrtnice-volonterke posjetio tajnik Udruženja Robert Velenik koji je, uz riječi podrške i pohvale, frizerkama volonterkama uručio poklon, potrošni materijal za frizerski salon u Domu.

Nastavak je to duge suradnje i podrške Udruženja obrtnika Poreč aktivnosti svojih članica koje, uz svoje brojne redovne profesionalne aktivnosti, uspijevaju pronaći vremena za volonterski angažman u zajednici.

Ravnateljica Sandra Ćakić Kuhar zahvalila je frizerkama-volonterkama na već desetljeće dugoj aktivnosti, na njihovoj volji i entuzijazmu da obogate živote korisnika Doma svojom humanošću jer je za korisnike Doma srijeda i dolazak frizerki poseban dan kojem se uvijek iznova vesele. Prisutne frizerke volonterke Ana Benčić Miki, Gordana Poropat – ujedno pročelnica Sekcije frizera u Udruženju, Sandra Jakus i Marija Trbara navele su  kako ih ovaj volonterski posao ispunjava, kako im je „srce veliko“ kad vide koliko se korisnici raduju njihovom dolasku i kako ih željno očekuju.

Danas u Domu nisu mogle biti prisutne sve frizerke volonterke koje daruju svoje vrijeme korisnicima, a sve frizerke koje su voljne uključiti se u ovu humanu aktivnost mogu se javiti u Udruženje obrtnika Poreč, saznajemo u Domu za starije Poreč. 

Foto Grad Poreč - Dodjela nagrada u Zagrebu

POREČ opet proglašen gradom s najboljom kvalitetom života

Foto KK Poreč

Košarkaški klub Poreč organizirao uspješan turnir pretkadeta