in

Kuglačice porečke Istre sezone završile u top tri najboljih. Pred njima velik doboj u Austriji

Foto ŽKK Istra Poreč

Kuglačice porečke Istre zadnje kolo odigrale su u Rijeci protiv aktualnih prvakinja Hrvatske, Mlake, i drugi put ove sezone utakmica je završila neriješeno 4:4. Jedina 2 boda koja su prvakinje izgubile u ovoj sezoni uzele su im upravo porečke igračice.
Najbolja igračica utakmice je Nataša Ravnić s 617 čunjeva, a granicu preko 600 prešla je i Marijana Liović (602).

-Sezonu smo okončale na 3. mjestu koje nas vodi na NBC kup koji će se održati početkom listopada u Slavonskom Brodu. Ostaje žal za nekim utakmicama gdje nismo dobro odreagirale i da smo mogle i trebale ipak uloviti drugu poziciju na tablici. No, gledajući koliko nastupa su upisale naše mlađe juniorke za seniorsku ekipu i da je to rezultiralo da su osvojile sva ekipna prvenstva u mlađim kategorijama, moramo biti vrlo zadovoljni sezonom iza nas, komentirala je trenerica Ružica Močibob.
Najbolja igračica lige je Nataša Ravnić, a vrlo visoko na 3. mjestu nalazi se Marijana Liović dok je Valentina Pavlaković 11, što je velik rezultat za porečki klub.

-Vikend koji je pred nama donosi nam Final four lige prvaka i naš najveći uspjeh u tom natjecanju. Ždrijeb nam je za polufinale dodijelio najjačeg mogućeg protivnika – Victoriu Bamberg iz Njemačke. Utakmica je na rasporedu u subotu 1. travnja u 12h u Grazu. Idemo u borbu pa što bude, kazala nam je Ružica Močibob.

Foto - Ilustracija Policijska uprava istarska

Oprez zbog prisutnosti traktora i radnih strojeva u prometu. Policija ima poruku za vozače

Foto Grad Poreč

Grad Poreč dodijelio potpore porečkim udrugama koje se bave djecom, mladima, plesom, umirovljenicima, kulturom…