in

Lijepe vijesti za stolni tenis u Vrsaru – Održan kamp reprezentacije, a stiže i državno prvenstvo

Foto Stolnoteniski klub Vrsar

U Vrsaru je proteklog tjedna održan sedmodnevni stolnoteniski kamp od 19. do 26. veljače mlađih selekcija  Hrvatske reprezentacije, kadetkinja i kadeta, juniorki i juniora pod vodstvom trenera izbornika Željana Gaćine i Darka Arapovića. U okviru kampa održan je i seminar trenera reprezentacije Gaćine i Arapovića na kojem je učestvovalo 14 trenera iz Istarske županije koi rade sa mlađim kategorijama u svojim klubovima. Teme su bile razvoj i selektiranje mladih igrača, kao i pravilno vođenje treninga. Treneri su naglasili na odlične uvjete koje su imali u Vrsaru za vrijeme boravka i treniranja.

Tom prigodom je i direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza Renato Čengić uručio i vrijedne donacije za klubove. Kubovima iz Tara, Novigrada i Brovinja predani su stolnoteniski roboti dok su drugim klubovima dodijeljene natjecateljske loptice. Održan je i radni sastanak direktora HSTS-a s direktoricom Turističke zajednice Vrsara Klare Trošt Lesić i načelnikom Općine Vrsar Ivanom Geromettom koji podržavaju razvoj stolnog tenisa u Vrsaru.

Za narednu godinu dogovoren je još veći međunarodni kamp, pokazni treninzi i međunarodni seminar trenera. Vrsar je dobio i domaćinstvo državnog prvenstva za mlađe kategorije koje će se održati od 21.- 24. travnja.

Prijavi se na Akademiju aktivni(h) u zajednici i doprinesi društvenoj promjeni u svojoj okolini

Foto Plava laguna sobarice radnik radnice

POREČ-UMAG: Plava laguna povećava plaće i nudi velike novčane nagrade