in

Medalje stižu u POREČ i FUNTANU: BRONCA na Svjetskom prvenstvu za žensku i mušku kuglačku reprezentaciju

Nataša Ravnić i Marijana Liović u Poljskoj na svjetskom prvenstvu

Na IX. Svjetskom ekipnom prvenstvu koje se održavalo u Poljskoj, ženska i muška kuglačka reprezentacija osvojile su brončanu medalju. Žene u sastavu: Ana Bacan Schneider, Amela Nicol Imširović, Klara Sedlar, Ines Maričić, Valentina Gal, Mirna Bosak, Nataša Ravnić, Marijana Liović i Milana Pavlic, a muškarci: Matija Mance, Mihael Grivičić, Hrvoje Marinović, Alen Kujundžić, Bojan Vlakevski, Luka Bolanča, Ivan Totić, Nikola Muše i Branko Manev. 

ženska i muška kuglačka reprezentacija
Foto Hrvatski kuglački savez

Danas, posljednjeg dana IX. Svjetskog ekipnog prvenstva u kuglanju za seniorke i seniore koje se održavalo u gradu Tarnowo Podgorne u Poljskoj od 23. listopada, odigrane su utakmice za treće mjesto. Nakon uspješnog odigravanja po grupama te četvrtfinala, nažalost u polufinalu nije bilo sreće, pa je našima ostala borba za broncu. U borbi za broncu Hrvatska protiv Srbije naše kuglačice su bile bolje i sa 5:3 u setovima i 3670:3602 u čunjevima osvojile 3. mjesto.

Odlično raspoloženi dečki fenomenalnom igrom upisali su poene na stranu Hrvatske. Bolanča protiv Essmeistera 3:1 i 663:573 i Manev protiv Zatschkowitsch sa 2:2 ali 672:670 u čunjevima donijeli su medalju. Bolji od naših bili su Srbi i Nijemci.

Muška kuglačka reprezentacija nakon 25 godina osvojila je medalju na Svjetskom ekipnom prvenstvu što je veliki uspjeh, posebice u ovakvoj konkurenciji, a ova bronca je zlatnog sjaja!

Izvor Index.hr/Hrvatski kuglački savez

policija mup ilustracija

Vozač dobio kaznu od 60.700 kuna. Evo što je učinio

rukometni klub poreč utakmica 30-10-201

Rukomet: Poreč bolji od Karlovca