in

Medalje za porečke kuglačice na pojedinačnom prvenstvu regije Zapad

Foto ŽKK Istra Poreč

U nedjelju, 22. svibnja, u Otočcu održano je pojedinačno prvenstvo u kuglanju za mlađe uzraste do 18 godina s područja kuglačke regije Zapad. Nastupilo je čak 70 mladih budućih igračica i igrača. Ženski kuglački klub Istra iz Poreča nastupio je s 5 igračica. U jutarnjim satima igrali su najmlađi oni od 9 do 12 godina.

Sestre Štetić – Foto ŽKK Istra Poreč

Nakon toga nastupila je kategorija kadeta gdje je nastupila i Nina Gašparini koja se je okitila zlatnom medaljom. Iza njih došla je najbrojnija skupina u kategoriji mlađih juniorki i juniora. Tu su nastupile i igračice Istre. Najuspješnija u toj kategoriji bila je najmlađa među njima Nika Štetić s oborenih 543 čunja. Na drugo mjesto plasirala se Tea Štetić s 535 oborenih čunjeva.

Treća je bila igračica Karlovca s 530 oborenih čunja, a Natali Mesarić oborila je 529 čunja i za jedan čunj ostala bez medalje. Treća sestra Štetić -Dora – oborila je 528 čunja (dva manje od brončane igračice Karlovca).
-Pohvale idu svim igračicama na jako lijepoj i zreloj igri i time su potvrdile da se marljivim radom i trudom dolazi do rezultata. Treba pohvaliti i mladog Luku Brčića koji se nedavno aktivirao u muškom klubu Istra i pokazao zavidan napredak u radu, istaknula je trenerica porečke Istre Ružica Močibob.

restoran hrana delicija kuhar kuhinja ilustracija restaurant radnik pixabay pexels

U Puli konferencija Izvrsnost u enogastronomiji – Izazovi, trendovi i obrazovanje 25. svibnja

U Stranićima dovršena prva faza kanalizacije