in

MINI TURINIR U POREČU: Više od 200 djevojčica i dječaka pokazalo da zna odbojku

Foto: OK Poreč

Proteklog vikenda mlade odbojkašice Poreča nastupile su u dvije kategorije i zabilježile polovičan uspjeh. Prve su nastupile najmlađe članice u kategoriji mini odbojke (2008. i mlađe) koje su odigrale svoj turnir Županijske lige u dvorani Velog Jože.

Bio je to pravi praznik odbojke – nastupile su 24 ekipe koje su pokazale da za Istarsku odbojku ima budućnosti. Oko 200 malih odbojkašica i odbojkaša prokazalo je već zavidan nivo odbojkaškog znanja, te prikazalo niz interesantnih i borbenih utakmica.

Ekipa Poreča ovoga je puta svoje utakmice odigrala protiv ekipa OK Barbana 0:3 (02; 14; 03) , OK Vodnjana 2:1 (12; 11; -06) i OK Umaga 2:1 (14; -11; 08), te pokazala da svakom utakmicom napreduju i prikazuju sve bolju i kvalitetniju igru.

Mlade Porečanke nastupile su u sastavu: Dora Cvitković, Hana Mahić, Lana Uljančić, Chiara Stojaković, Doris Čutura, Noemi Kovačić, Nina Vošten. Sljedeći nastup mlade odbojkašice Poreča imaju već za desetak dana u Rovinju, nadamo se da će tada pružiti još bolju igru.
U nedjelju su svoj nastup imale i mlađe kadetkinje u Vrsaru gdje su odigrale dvije utakmice protiv ekipa OK Novigrad i OK Umag, te nažalost ubilježile dva poraza. U prvoj utakmici protiv vrlo dobre  ekipe Novigrada pružile su solidnu igru, te su pomalo nezasluženo izgubile 2:1 ( 25:20; 24:26; 13:15) žal za pobjedom je još veći pošto su bile oslabljene nenastupanjem prvog tehničara Lucije Borštner zbog bolesti i već iskusne Lee Aničić zbog bolesti. U drugoj utakmici protiv OK Umaga trener ekipe Marko Pavičić dao je šansu svim igračicama, te nešto zbog neiskustva kao i razočaranja sa prethodne utakmice izgubile 2:0 (25:15; 25.18).

Autor: Odbojkaški klub Poreč (OK Poreč)

Porečke odbojkašice bore se za opstanak u Superligi

NOVA VAS POŠTUJE PRAVILA POLICIJE: Ili će vozila u maškaranoj povorci biti registrirana – ili povorke neće biti!