in

Mladi istarski boćari izvrsni na prvenstvu Hrvatske s dvije titule prvaka

Foto Istarski boćarski savez

Mlade boćarice i boćari Pazina, sa osvojene dvije zlatne, jednom srebrnom i tri brončane medalje, po vrijednosti osvojenih odličja najuspješniji su u konkurenciji 37 natjecatelja iz 11 klubova na mlađekadetskom prvenstvu Hrvatske koje se u suorganizaciji Boćarskog saveza Primorsko-goranske županije i Ženskog boćarskog kluba Drenova tri dana igralo u riječkom boćarskom centru na Podvežici.

Foto Istarski boćarski savez
Foto Istarski boćarski savez

Mlađekadetski državni prvaci postali su David Babić u brzinskom izbijanju, te Eliza Kamberi i Sara Rafaelić u parovima. Babić je osvojio srebrnu medalju u disciplini pojedinačno klasično, dok su se brončanim odličjima okitili Kamberi u preciznom izbijanju, braća Rafael i Juraj Okmaca u parovima, te Kamberi i Rafaelić u štafetnom izbijanju.

Sve pohvale za izvrsne rezultate svakako zaslužuju i treneri mladih pazinskih boćara, Tanja Turčinović, Anika Ujčić i Robert Sergo, koji su sa svojim mladim učenicima pokazali da pazinsko žensko i muško boćanje ima perspektivu.

David Babić je proglašen najboljim izbijačem prvenstva, dok je sedmogodišnji Rafael Okmaca dobio priznanje za najmlađeg natjecatelja. (IBS)

policija motori motocikl mup

Dan otvorenih vrata prometne policije u Puli: Zbog poligona zatvoreno parkiralište

Foto Booktiga - Gradska knjižnica Poreč

Kreće BOOKtiga u Poreču: Poziv za volontere