in

Na pripremama u Poreču nogometni klubovi, Dinamo Zagreb II i Olimpija

Dalibor Šuran, Nenad Bjelica i Loris Peršurić - Foto Grad Poreč

Igrači hrvatskog nogometnog prvoligaša NK Osijeka doputovali su u ponedjeljak na pripreme u Poreč, u kojem će ostati ukupno 12 dana. Tim povodom, današnji trening na terenima u Zelenoj laguni obišao je i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, zajedno s trenerom NK Jadrana Poreč Daliborom Šuranom, nakon čega su se susreli s trenerom NK Osijeka Nenadom Bjelicom. Susretu se pridružio i Porečan Zlatko Janković Miloš, koji je obiteljski vezan za trenera Osijeka.

Foto NK Osijek
Foto NK Osijek

Gradonačelnik je poželio dobrodošlicu kako NK Osijeku, tako i timovima GNK Dinamo Zagreb II i NK Olimpija Ljubljana, koji su za svoju bazu tijekom zimskih priprema odabrali upravo Poreč.

Kako i napominju iz NK Osijeka, Istra je, općenito govoreći, poželjna destinacija za brojne klubove ne samo s područja Hrvatske, nego i Slovenije, Austrije, Mađarske, Slovačke, Češke i još nekih zemalja.   Uvjeti su sve bolji, kada je riječ o sportskoj infrastrukturi, a u vrijeme pandemije koronavirusa hrvatskim je klubovima svakako, iz mnogo razloga, praktičnije ostati u Hrvatskoj. Uvjeti za pripreme u ovom dijelu Istre su zaista na visokoj razini i klubovi će ih nastojati maksimalno iskoristiti.

Nogometni tereni u Zelenoj laguni su nedavno uređeni, što prepoznaju sve ekipe koje se trenutno nalaze u Poreču, a smirivanjem bure, vremenski uvjeti postaju odlični, priopćeno je iz Grada Poreča.

policija nesreća ilustracija pixabay

Tragedija u Rovinju: Vozač usmrtio pješaka na “zebri”

Foto Obrtnička komora Istarske županije kozlevac momić briškoski stojanović

Obrtnička komora i Stožer o sezoni, procijepljenosti i mjerama: Kafići se ne pridržavaju mjera