in

Načelnik Vrsara zbog sjajnih rezultata primio stolnotenisače

Foto Općina Vrsar

Jučer je održan svečani prijem članova Stolnoteniskog kluba Vrsar kod općinskog načelnika Općine Vrsar. U ugodnom ambijentu općinske vijećnice, načelnik je srdačno dočekao članove kluba i njihove predstavnike. Prijem je organiziran kako bi se čestitalo klubu na postignutim uspjesima, promoviralo sportsko zajedništvo te potaknulo daljnje aktivnosti u razvoju stolnog tenisa u lokalnoj zajednici.

Načelnik je izrazio ponos zbog sportskih postignuća kluba, pogotovo u radu sa omladinskim pogonom te istaknuo važnost sportskih aktivnosti za mlade u zajednici. Razgovarao je s članovima kluba o njihovim planovima, izazovima i potrebama te ih ohrabrio da nastave s predanim radom. Tijekom prijema dodijeljeno je priznanje za sportske uspjehe te uspješan rad sa omladinskim pogonom.

-Ovaj događaj predstavlja primjer podrške lokalnih vlasti sportskim inicijativama i promicanju zdravog načina života među građanima. Prijem je također prilika za jačanje veza između sportskih klubova i lokalne zajednice, potičući suradnju u ostvarivanju zajedničkih ciljeva, istaknuo je načelnik Ivan Gerometta.

Uz trenera Miodrag Banjca na prijemu su bili Martina Rioža i Paolo Pulić.

Novigrad - Foto TZ/Cappellari mandrač riva

VIJEĆE NOVIGRAD: Usvojen rekordni proračun, povećani porez na kuće za odmor i korištenje javnih površina

Ilustracija - Foto Policijska uprava sisačko-moslavačke

Mladić u Istri počinio razbojstvo uz prijetnju nožem