in

NK Hajduk stigao u Umag. Navijači priredili veličanstven doček

Izvor - Foto HNK Hajduk

Nogometaši Hajduka stigli su sinoć u Umag koji će sljedećih 12 dana biti njihova baza središnjeg dijela priprema za nastavak sezone. Sjajan doček momčadi priredili su naši navijači iz Istre, objavio je NK Hajduk na svojoj službenoj FB stranici.

HNK Hajduk
Izvor – Foto HNK Hajduk

Nakon dugih godina izbivanja, NK Hajduk, jesenski prvak (23./24.), opet je izabrao Umag za svoje zimske pripreme. Ekipa je stigla u ponedjeljak 8. siječnja, u kasnim satima i ostaju do 20. siječnja. Smješteni su u hotelu Coral, u turističkom naselju Katoro, a u navedenom razdoblju odigrat će na umaškom stadionu tri prijateljske utakmice. Pred njima su susreti s NK Aluminijem (Kidričevo, Slovenija, 9. siječnja), NK Mol (Fehervar, Mađarska, 12. siječnja) i NK Slask (Roclaw, Poljska, 20. siječnja).

Nogometašima su ispred hotela navijači Umaga i cijele Istre priredili veličanstven doček, s bakljama, vatrometom, pjesmom i skandiranjem, objavio je umaški portal Tiramola.

hajduk umag
Foto HNK Hajduk

Ovo je objavio NK Hajduk na svojim web stranicama: Nogometaši Hajduka danas započinju središnji dio priprema za nastavak sezone u Umagu utakmicom protiv slovenskog prvoligaša Aluminija iz Kidričeva. Prvi je to ispit za momčad Mislava Karoglana u ovom pripremnom periodu, a susret je na rasporedu u 17 sati. Suparnik Bijelima je trenutno osmoplasirana ekipa slovenske Prve lige, a bit će to prvi od četiri testa na zimskim pripremama. 

Trener Karoglan poveo je u Istru 28 igrača koji će trenirati i konkurirati za navedene pripremne utakmice. Hajdukovci su sinoć stigli u svoju pripremnu bazu u Umagu gdje će ostati do 20. siječnja. Susret s Aluminijem možete pratiti u izravnom prijenosu na Hajduk Digital TV. 

Foto Usluga Poreč

Usluga Poreč: Stanovnici Novog naselja, Velenika i Žbandaja krenuli s odvojenim sakupljanjem biootpada

Foto Grad Poreč

POREČ: Uređeno još jedno parkiralište i posađen novi drvored, komunalni radovi se nastavljaju