in

NK JADRAN POREČ: Pioniri osvojili Kup Istre, seniori gostuju kod Vinodola

Pioniri NK Jadran Poreč su pobjedom od 2-0 osvojili Kup Istre u kategoriji igrača do 15 godina. Mladi Porečani su predvođeni trenerom Vjekoslavom Dorčićem uz pogotke Bernarda Beakovića i Tea Kozomare bili bolji od NK Uljanik Pula. Obje ekipe su prikazale dobru igru, ali su mladi jadranaši uz malo više želje i borbe zasluženo odnijeli pobjedu. 

Juniori su nažalost poraženi u finalu nakon izvođenja jedanaesteraca, u kojima su sretniji bili igrači NK Pazinke. Iako su dominirali susretom i prikazanom igrom bili bolji od protivnika, u ruletu jedanaesteraca im je nedostajalo malo sportske sreće za konačnu pobjedu. Rezultat u regularnom dijelu utakmice je bio 1-1, uz pogodak Mateja Vladiškovića za Porečane. 

Seniori Jadrana u subotu čeka gostovanje u Novom Vindoloskom, gdje će ih u sklopu 6.kola 3.HNL Zapad ugostiti NK Vinodol. Igor Lepinjica, novi igrač u redovima Porečana, koji se u prvim kolima iskazao kao pravo pojačanje, najavio je utakmicu: U prošloj utakmici smo bili bolji i zasluženo pobjedili NK Rudar koji je jedan od pretendenata za vrh tablice. Mi smo se konačno uigrali i vjerujem da možemo biti jedna od momčadi koje će se boriti za naslov. Moramo ići utakmicu po utakmicu, ali mislim da smo kvalitetniji od Vinodola i da možemo uzeti sva 3 boda. 

Škola nogometa također nastavlja sa svojim radom i prvenstvenim utakmicama. Narednog će vikenda mlađi i stariji pioniri u subotu ugostiti vršnjake iz prvoligaša HNK Rijeka, dok će najmlađi uzrasti do 9 i 11 godina će u nedjelju gostovati u Taru, Višnjanu i Puli, a kadeti i juniori dočekati NK Pomorac 1921.

SUBOTA 03.10.

10:00 – U13 – NK Jadran Poreč – HNK Rijeka (Zelena laguna)

11:30 – U15 – NK Jadran Poreč – HNK Rijeka (Zelena laguna)

NEDJELJA 04.10.

14:00 – U17 – NK Jadran Poreč – NK Pomorac 1921 (Zelena laguna)
16:00 – U19 – NK Jadran Poreč – NK Pomorac 1921 (Zelena laguna)

TARČANKE Iris i Stela Baljak juniorske prvakinje Hrvatske u konjičkom sportu

novac

POREČ: Tražio brzi kredit, a dobio prijetnje i prazan bankovni račun