in

NK VRSAR: Sve ekipe ostvarile solidne rezultate u jesenskom a sad čekaju proljetni dio prvenstva

Nogometni klub Vrsar očekuje proljetni dio prvenstva a ako epidemiološka situacija dopusti, s treninzima kreće početkom veljače, najavio je tajnik kluba Angelo Aquilante. S njim smo rezimirali najvažnija događanja u jesenskom dijelu prvenstva.

Što se tiče ekipe U9 trener Sandi Čuka je nakon odlaska starijih igrača u kategoriju U11 trener u momčad ubacio nekoliko vrlo mladih dečki koji su se odmah uklopili u ostatak ekipe. Pa tako nakon prvog dijela prvenstva drže vrlo dobru 4. poziciju s 13 bodova, a najbolji strijelac ekipe je Noa Andrić s 10 pogodaka.

Trener U11 je Timon Gjumić a pomoćnik Ivan Dubac. Ova ekipa već duže vrijeme igra odličan nogomet, broji preko 20 igrača i nakon prvog dijela prvenstva drži 1. mjesto sa 22 osvojena boda. Jedino su imali jedan nesretni poraz od ekipe Buzeta 1-2, a najbolji strijelac je Deni Velenik s 15 postignutih golova.

Pionire treniraju trener Zdravko Šverko i pomoćnik Timon Gjumić. To je vrlo mlada ekipa gdje je većina igrača ulazno godište, što znači da se susreću s igračima koji su i po 4 godine stariji. Uspjela je osvojiti 4 boda, s jednom pobjedom u derbiju protiv Funtane. Drže 6. mjesto, a najbolji strijelac je David Laković s 3 gola.

Juniori: trener Branko Deak. Nakon vrlo teškog početka i 3 uzastopna poraza momčad se konsolidirala i drži 3. mjesto s 13 bodova.  Najbolji strijelci su Martin Mijojlić i Mihael Poljaković s po 4 zgoditka.

Seniori – trener Gverino Zović s pomoćnikom Igorom Ružićem. Ova je ekipa trenutno lider 1. Županijske lige s 29 osvojenih bodova i 2 utakmice manje koje se nisu odigrale zbog Covida, a odigrat će se ovog proljeća. Ova momčad je miks mladosti i iskustva, dečki koji već godinama igraju zajedno, a tu prednjači Denis Bošnjak koji je ujedno i prvi strijelac lige sa 17 golova.

Veterane vodi Daniel Bašić. Iako u većini utakmica rezultat tih utakmica nije toliko bitan jer se radi o rekreaciji i druženju, momčad Vrsara drži 5. mjesto, istaknuo je Angelo Aquilante.

Istarska županija dodjeljuje 2,3 milijuna kuna za poljoprivredne projekte

Bez vode 13. siječnja Dračevac